Håll uppe motivationen i vinter!

Publicerat 2014-10-27 kl. 16:57:00 av Isabel Håkansson
♥ Tolka, galoppera över snötäckta fält och se vintern och snö som en rolig möjlighet! Snobben t.ex är helt in love med att galoppera över snötäckta fält, han kan inte skritta om man en gång låtit honom galoppera över ett fält täckt i snö. Han ääälskar det! Att tolka dock tycker han inte är lika roligt, nog för att jag aldrig testat att tolka bakom honom, men han har ridits med när vi tolkat bakom Philip, vilket inte gick jättebra *host*.
 
♥ Införskaffa rediga täcken, jackor, täckbyxor och skor så du slipper frysa. Det om NÅT drar väl ner motivationen REJÄLT? Just att behöva frysa och gruva sig inför ett ridpass på knappa 1 timme är inte roligt, alltså.
 
Tänk framåt - till alla vårens kommande tävlingar och träningar. Då stiger motivationen och inspirationen och samtidigt kan man ha i baktanke att man har hela vintern på sig att trimma, trimma, trimma. På så sätt gillar jag vintern faktiskt, då har man all tid i världen på sig att rida igenom alla "problem" och vara fit 4 fight sen på sommarn.
 
Här var det svårt att lägga på ett flin kan jag lova. Vi, dvs jag, Madde, Sandra och Pernilla hade pallrat oss upp vid 8 på morgonen med minusgrader för att tolka bakom Philip. Jag red med på Snobben som sällskap, och tror ni inte att han är livrädd för pulkan som PHILIP har bakom sig? Han backade, drog, reste sig, sparkade bakut och var allmänt bråkig.  Men vi avslutade passet någorlunda bra iallafall och alla var nöjda & glada, hihi.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback