Godmorgon älskade onsdag

Publicerat 2014-10-08 kl. 07:25:00 av Isabel Håkansson
Mysbelysningen är ännu en gång tänd, sängen är bäddad och jag springer runt i en grå mjukisdress med håret i knut - GODMORGON! Idag är det sjukt kallt ute, och jag ryser bara jag tänker på att vi har en utedag med skolan dagen i ära. Men jag menar, vi är inne i första veckan i oktober och det har spöregnat hela natten & morgonen, det borde vara förbjudet att anordna en utedag då, haha. 
 
Rooftop går på replay och jag är stensäker på att den låten kommer representera min höst 2014 om nån månad eller två. Jag är en sån som får som bäst inspiration och nästan förbättrad skrivförmåga om jag har musik i bakgrunden. Allt känner mycket mer äkta på nåt sätt, iallafall för mig som skriver. Inläggen faller liksom naturligt på nåt sätt.. Nog pratat om det hur som helst, jag drar igenom dagen lite snabbt istället!
 
Som ni redan förstått så har vi utedag idag ihop med alla andra niorna ifrån vår skola, vilket känns segt med tanke på vädret. Efter "skolan" iallafall så ska jag hem, äta mellis och upp direkt till stallet. Idag ska jag rida Snobben på baksidan, ta fram lite bommar och ställa upp lite låga hinder. I helgen så får Snobben hoppas ordentligt, och jag lär sätta på mig både knä- och armbågsskydd för Snobben har inte hoppats nu på 2 veckor ca. Ska försöka få någon som kan filma, mamma kanske? 
Kom ihåg att ha roligt i ert liv, uppfylla mål och drömmar. Ta vara på chanser, skratta, umgås med vänner ni mår bra ihop med. LEV. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback