From the bottom to the top

Publicerat 2014-10-05 kl. 20:37:56 av Isabel Håkansson
Idag startade passet där vi slutade igår - skitdåligt med andra ord. Snobben kändes seg som kola och stannade var och varannan meter. Men tills idag hade jag skaffat mig lite stake och sa ifrån, ordentligt. Efter en stunds övertalande och tjafs så gick han framåt och jag öste på med beröm över honom. Det var faktiskt värt att säga ifrån ordentligt en gång för alla, för fysjutton vad rolig och pigg han vart sen! 
 
Jag och Pernilla red en ganska lång runda upp i skogen, mellan stora öppna fält och upp för gräskullar. Det vart både skritt, trav och galopp i en härlig blandning och hästarna kändes fräschare än nånsin. Snobben var SÅ fin under avtravningen och kom verkligen upp med ryggen och lossade ordentligt. Sanna messade mig tidigare idag och frågade om det var okej att hon red Snobben imorgon, så jag är stallfri under morgondagen. Men på tisdag, då jäklar ska vi linda ben, lacka hovar och ta oss ett genomkörar-pass nere på stora ridbanan. 
 
Dagens ridpass avslutades med flaggan i topp och jag var mer än nöjd när jag hoppade av Snobben hemma på stallplanen. Jag är så oerhört lycklig just nu, alltså. Allt känns roligt & livet rullar på i rätt riktning. Nu mina vänner ska jag hoppa ner i ett varmt bad, ha facemask och lite girlytime för mig själv. Vi hörs imorgon igen, det vet ni. Godnatt, love u. 
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback