Frånvarande vare ja..

Publicerat 2014-10-10 kl. 16:26:59 av Isabel Håkansson
Åh, förlåt darls.. Men bloggen hinns verkligen inte med idag, inte ordentligt och som jag vill ha det iallafall. Min fredag är heeelt proppfull utan att överdriva, vilket jag hoppas att ni har respekt för ♥ Jag fick ett prov avbetat under dan i skolan och jag tror det gick rätt bra, faktiskt! Efter skolan så åkte jag och Pernilla för att försöka tanka - vilket inte gick sisådär jättebra - och sedan åkte jag raka spåret hem. 
 
Nu har jag fått i mig lite mellis och hoppat i ridbyxorna och världens mysigaste jacka. Allt hår är samlat i en stor bulle mitt på huvudet och jag känner mig SÅ taggad på stallbyte, alltså verkligen. Om jag hinner så filmar jag rundvisningen i stallet redan idag, annars får det bli imorgon eller på söndag. Imorgon är nämligen en liten utflykt med pappa inbokad, så hela lördan är princip full också. Planen är att åka till kupolen och gå på spa & shoppa litegrann, mysigt. 
 
Nej, nu måste jag vidare. Stallet väntar, och lite senare ikväll ska jag på middag och tjejkväll hos Sandra med 3 andra grymmisar. Imorgon kör vi igen, isabelhakansson.se, tro mig. Förbered er på bilder i mängder och en massa annat kul. Love u guys. 
SO HAPPY
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback