En lyckad dag ♥

Publicerat 2014-10-02 kl. 21:32:21 av Isabel Håkansson
Det finns så mycket att berätta, så mycket att tacka för, världens bästa dag & ännu en gång måste jag få säga att jag har världens bästa människor runt om mig. Dagen startade med frukost och paket på sängen, jag fick pengar, presentkort, pengar till ögonfransförlängning som jag ska ringa och boka imorgon samt ett gelékit som jag kan fixa mina naglar med. Runt halv 9 drog jag och pappa till Västerås där jag skulle skriva upp, och OM jag var nervös. 
 
Provet var svårare än förväntat och det var precis på håret att jag klarade det, but still - nu har jag mitt moppekort och jag kan slänga alla teoriböcker i soptunnan, finally. Att plugga på fordonens maxlast och lära sig om trafikskyltar har verkligen varit urtrist, verkligen. Men såå himla värt det nu, och jag skulle göra om det 100 gånger till om det så behövdes. Att åka moppe är jätteroligt! 
 
När provet var skrivet så åkte jag och pappa för att äta lunch och shoppa lite. Jag fick med mig ett par jeans, en T-shirt, ett par vantar och strumpor hem. Välbehövligt och bra! Vi var tillbaka i Sala runt halv 3, och då hoppade jag på moppen direkt och körde runt på området tills min syster kom hem, då körde vi till stallet. Jag, mamma, pappa och Pernilla skulle fika och sådär runt 7 tiden, och innan dess skulle jag fixa stallet, borsta hästarna, köra in till stan och möta Sandra för att sedan köra vidare till hallen och träffa Sara en stund, så hästarna fick vila idag. 
 
Förresten! När jag och Sandra varit i hallen en stund så sa hon plötsligt "aja Isabel, vi måste vidare nu. Vi ska köra till ett till ställe!". Så vi körde upp till ett ställe nära en badplats, och väl där så packade Sandra upp fika, stearinljus och saft samt en liten lapp där hon bjöd mig på "myskväll" inom en snar framtid, med tanke på att jag fyllde år idag. Världens bästa kompis ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Matilda & Olivia

Superfin blogg och header :) <3

2014-10-04 @ 09:58:57
URL: http://www.mosports.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback