♡ En extremt mysig kväll ♡

Publicerat 2014-10-11 kl. 23:16:45 av Isabel Håkansson
Just nu, cozyyyyyy.
 
Alltså, vadå myskväll? Hela kvällen har bestått av isglass, lime-läsk och tid framför datorn. Jag har svarat på lite kommentarer, kommenterat andra bloggar och klickat mig in på den ena bloggen efter den andra. HUR kan man inte tycka det är roligt att läsa bloggar? Don't get it. Det är enligt mig det roligaste och mest underhållande som finns, waaah.
 
Om ni visste vilken lycka jag känner i min kropp nu, eller lyckorusen som blixtrar inom mig - sjukt. Jag vet inte varför, men jag är bara galet, galet lycklig. Allt känns enkelt och livet känns bra.. helt enkelt. Hästarna står så fint i det nya stallet, imorgon vankas det hoppträning och sedan väntar en vecka full av hästar & ridning, vilket jag ser fram emot SÅHÄR mycket! Ridkläderna är tvättade och imorgon putsar jag upp ridstövlarna och dammar av min samshield hjälm, ready to ride some horses. Mest exalterad är jag över att min gamla favorit-häst ifrån Grällsta, Ametyst, enligt hemsidan står på gården just nu! Det var 2 år sedan jag träffade honom senast och jag håller både tummar på att han blir den första hästen jag sitter upp på, som en liten mjukstart ;) 
 
Okej.. klockan är alltså 23:20 ganska exakt och jag är dunderpigg, what to do? Hm, måla naglarna och slå på en bra serie kanske? Låter som en plan. Imorgon står klockan ställd på 08:00 och stallet ska fixas på förmiddan, förbered er på live-update.. Gnight blogfriends.
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback