Att kunna påverka och förändra..

Publicerat 2014-10-13 kl. 11:23:00 av Isabel Håkansson
Det allra bästa med att ha en blogg, tycker jag, är att kunna påverka och förändra andras tänk. Min blogg är LÅNGT ifrån stor, men ändå har jag fått mejl skickade och kommentarer skrivna med texten "du inspirerar mig" eller "du fick mig att tänka till".. dem meningarna om nåt får mig att bli helt varm inombords. Finns det nåt mer uppmuntrande man kan säga till någon än "du INSPIRERADE mig", liksom? Don't think so.
 
Jag försöker att alltid vara både öppen & ärlig, just för att jag vill att ni läsare ska känna igen er i mina texter. Mitt liv har haft sina ups and downs, minst sagt. Jag har varit deppig, lika som att jag hoppat upp klockan 6 på morgonen en måndagmorgon för att jag är så lycklig. Jag är en helt vanlig tonårstjej på 15 år, som gör misstag, gråter över total-onödiga saker och vill mycket i livet.
 
En blogg är verkligen ett bra sätt att kunna uttrycka sina känslor på, bara man har skrivförmågan med på sin sida. Bloggvärlden är heeelt underbar och det är inte svårt att få läsare i dagens läge, vilket betyder att det inte är omöjligt att få sin röst hörd, bara man kämpar för det. Vill ni hjälpa mig till en bättre blogg? Kommentera nedan - vad vill ni läsa mer respektive mindre om på min blogg, isabelhakansson.se?
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback