Äntligen!

Publicerat 2014-10-07 kl. 15:43:30 av Isabel Håkansson
Åh, äntligen fungerar internet! Både igårkväll och imorse så var internet helt stendött, och det fanns inte en chans för mig att kunna blogga, vilket (såklart) gjorde att bloggen fick stå tom under gårkvällen och fram tills nu.. tråkigt nog. Igår iallafall så reds Snobben dressyr i paddocken av Sanna igår som jag tidigare skrivit, böjdes igenom ordentligt och fick svettas litegrann, så idag är planen att han ska skrittas ut i lite skog & mark och få joggas på banan. Jag är sjukt noga med att varken Snobben eller Philip ska behöva ridas med träningsvärk, fy sjutton så ont det måste göra! Man vet ju hur det känns med träningsvärk liksom, hehe.. 
 
Skoldagen idag var sjukt seg, men ändå mysig på nåt sätt. Jag älskar att vara i skolan när det är mörkt och kallt utanför, mindre roligt dock när man ska gå till matsalen, gå ut till bussen eller som i mitt fall, åka moppe hem. Tog med mig lite plugg hem iallafall och ska ta nån timme ikväll till att bara plugga, plugga, plugga. Skolan prioriteras högt på min lista och är nånting som bara måste göras, liksom. 
 
Tisdagar är verkligen en tråkig dag i sig, och speciellt när vädret är gråmulet och iskallt. Som tur är så väntar hästarna på mig uppe i stallet nu, så jag ska bara slänga i mig lite mellis för att sen ta snabbaste vägen upp till dem. En lång ryktning, en skritt-tur och mängder med kramar står på schemat idag. Hörs later on, puss. 
Dagens facelook, hihi. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback