Älsklingsblogg

Publicerat 2014-10-28 kl. 20:41:34 av Isabel Håkansson
Åh, hej bloggisar ♥♥ Dagen har gått i ett, minst sagt. Imorse vaknade jag upp hos Milla, drog mig hemåt runt 10-tiden, bytte om och åkte till stallet, fixade åt både Snobben och Philip, åkte hem, duschade och bytte om vilket förövrigt var det skönaste idag eftersom jag kände mig sååå ofräsch, blev upphämtad av pappa, åkte till stockholm, käkade och NU har jag äntligen landat hemma i pappas lägenhet en bit utanför Stockholm centrum. 
 
Jag scrollar upp och ner på min blogg, och dör i trisstess. Det känns inte bra i magen när ens egna älsklingsblogg känns tråkig, liksom. Jag vill att det ska hända saker, göra pyssliga collage och blanda det med bra inlägg som det sprudlar positiv energi ur. Jag vill att min blogg ska SYNAS, SKINA och vara grymmare än grymmast. Är jag redo att kämpa för det..? Oh, ja. I'm back on track.
 
I skrivande stund sitter jag i en utav fåtöljerna i vardagsrummet med en godispåse i knät, klädd i mina allra skönaste mjukisbyxor. Som jag alltid skriver - stockholm inspirerar mig. Nog för att jag bara varit här i nån timme eller två, men det sprudlar energi ur den här staden och jag älskar att bara få vara här & andas in all stockholm-power-luft. Vi hörs imorgon med nya, roliga inlägg. Tack för idag, statistiken har varit grym. Godnatt.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Julia Axelsson

Jag lånar dom två bilderna, SÅ sanna! :D

2014-11-02 @ 10:23:27
URL: http://julialinneaaxelsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback