Work hard, play hard.

Publicerat 2014-11-27 kl. 07:15:00 av Isabel Håkansson
Godmorgon, hörni. Jag finner inga ord för hur j*vla trött jag är just nu, men jag är SÅ redo för den här dagen. En massa plugg ska betas av i skolan och jag är redo att plugga all tråkig fysik, tampas med alla svåra mattetal och jobba på spanskalektionen som är idag.. känner mest - bring it on ME. Jag är så skoltrött att jag inte längre orkar grubbla och klaga över alla lektioner, för jag har inte ork till det, helt enkelt ;) 
 
Hur som helst, idag är jag stall-ledig så jag tänkte faktiskt gå ner på stan och inhandla en julklapp eller två efter skolans slut. Det är faktiskt inte alls lång kvar till jul nu, tro det eller ej. En aningen svårt är det ju att få en såndär härlig julkänsla när vi varken har snö, minusgrader eller så gott som en enda liten julbelysning inne i stan. Tycker mest bara att allt känns grått och mörkt hittills.. Som ett ruskigt oktober-väder som aldrig tar slut, liksom. 
 
Idag kommer jag att bjuda på lite vardagsinlägg här på bloggen för omväxlingensskull. Kika in här senare under dan för att få se vad dem inläggen innehåller, och glöm inte att anmäla er till "dagens blogg". Tävlingen avslutas på måndag nästa vecka. Nu ska jag platta igenom håret och sen kila upp till bussen, ha en superbra dag! Puss.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback