Positivt med denna dan + lite snack.

Publicerat 2014-11-04 kl. 17:37:16 av Isabel Håkansson
♥ Skippade skolmaten och gick istället för att käka thaimat ihop med Sandra, Linn och Märta, mysisar!
♥ Gick på stan en stund efter skolan och fick lite avcheckat där, har dock en hel del kvar att köpa.
♥ Ledig eftermiddag/kväll, inget plugg - bara tid för mig själv. 
 
Hello all of you guys! Haft en bra dag såhär långt? Nog för att klockan är mycket nu men men, hihi! Jag har haft en bra dag faktiskt, och har varit betydligt gladare än vad jag var igår, bless god. Jag kom hem för nån timme sen och har sen dess bara slagit in paket och pysslat med lite födelsedags-kort och kom på hur mycket jag saknar att pyssla!! Fatta mysigt att ta en dag där man bara pysslar ihop en massa nödvändiga saker? Gooos. 
 
Planerna för den här kvällen iallafall är att så fort jag skrivit klart det här inlägget gå ut och städa rent till kaninerna, det behövs och det ska bli skönt att få det gjort. Efter det ska jag hoppa ner i ett bad med hårinpackning, mitt hår har varit så himla livlöst och torrt både igår & idag? Tror det är vädret som gör att mitt hår blivit torrt, så kyligt ute ju..
 
Har inte så mycket mer att skriva för tillfället faktiskt, så jag tar och avrundar här. Är så glad att den här dan varit bra och alla miljoner tankar som tumlade omkring i mitt huvud under gårdagen är förträngda och borta nu, hatar att vara depp.. - not my thing, at all. 
Kan bara inte se mig mätt på honom, tycker han är SÅ fin.. min älsklings Snobb.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emilia

Så sjukt fina ihopp :*

2014-11-05 @ 08:42:28
URL: http://emiliaa.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback