När inspirationen går i botten

Publicerat 2014-11-18 kl. 17:36:35 av Isabel Håkansson
Hej på er ♥♥ Hur mår ni? Jag mår bra, lite trött och inspirationslös bara. Ni som hängt med ett tag vet att jag alltid blir väldigt orkelös och tycker allt känns väldigt grått & trist under vinterhalvåren. Jag minns inte hur det är att bli väckt av solens strålar och veta att man har en helt ledig dag, utan skola, stress eller någon som helst press.. och jag SAKNAR det så att det gör ont i hela kroppen. Jag lever för sommaren, värmen, sol och att kunna bada tidig morgon som sen natt. Shit, alltså. 
 
Alltså, dem senaste dagarna har jag varit riktigt trött. Idag var jag till och med så trött att jag slumrade till på mattelektionen, hehe. Så ni får ha lite överseénde på min uppdatering och kvalitén på inläggen, men tro mig. - det kommer jag att ta igen så fort jag får inspirationen och orken tillbaka. Just nu känns det dock som att det kan ta lite tid.. tyvärr. 
 
Klockan är närmare 6 på kvällen och nu står stallet högst upp på kvällens att göra lista. Jag tänkte jogga Snobben på hacket 15-20 minuter i paddocken bara, ingenting krävande utan bara simpel jogging. Får se om jag släpar fram ett par bommar som han får trava över? Beror på hur mycket klockan hinner bli innan jag kommer upp på hästryggen. Kameran hänger med iallafall och ni kan vänta er lite mysiga stallbilder senare ikväll. Väljer att avrunda här, nu går jag mot stallet med denna grymma låt i öronen ↓ Puss. 
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Hoppas du snart får tillbaka motivationen igen! :D Tycker din blogg
är jättebra ;)

Kram

2014-11-18 @ 21:17:32
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/
Postat av: Emilia

Du är super grym och hoppas du återkommer snart. väntar på dig!!:D

2014-11-18 @ 22:03:31
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback