Last day..

Publicerat 2014-11-02 kl. 09:51:13 av Isabel Håkansson
God morgon, hur mår ni idag? Jag mår bra och är utvilad, vilket känns riktigt bra inför skolstarten imorgon. Det som känns mindre bra dock är att jag fortfarande har kvar lite plugg att göra & jag varken vill eller orkar ta tag i det, suck. I alla fall, igår blev det inte så mycket uppdatering på kvällen eftersom jag hade kompisar här till sent, men kvällsuppdateringar kommer det bli nu när skolan börjar, belive me..
 
Åh, vad jag önskar att lovet varade en vecka till.. Men men, jag ska kämpa på med skolan fram tills jullovet, jag kan, jag vill och jag ska! Hur som helst, slutsnackat om skolan. Jag ska under dan fixa stallet och dagen i ära så tänkte jag rida ut Snobben. Jag passar på att rida ut på helger och lov då det fortfarande är ljust, känns som en bra idé då det inte är allt för kul att rida ut i kolsvart mörker.. om ni frågar mig.  
 
Ikväll ska jag ta en kväll och bara ta hand om mig själv, bada, ha hårinpackning, måla naglarna, ha facemask och koppla bort allt annat. Så för att kunna unna mig själv det så måste jag tyvärr avrunda nu, hade kunnat sitta och skriva till er hela dan om jag hade tiden ;) Puss & kram!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback