Ibland behöver man pausa lite..

Publicerat 2014-11-09 kl. 22:47:09 av Isabel Håkansson
Hej på er ♥ Idag har jag lagt bloggen åt sidan litegrann och istället fokuserat på mig själv, hästarna och djuren hemma. Jag och syrran storstädade kaninburarna, photoshootade till hennes nya bloggdesign och spelade in youtube-klipp som ska redigeras och läggas upp på hennes kanal. Lite senare framåt eftermiddan så blev det stallet i vanlig ordning, var jättetrött dock så det blev lite ledarövningar och hjärngympa för Snobbens del dagen i ära.
 
Imorgon startas en ny skolvecka igång och jag börjar med mina nya mål från och med imorgon. Det vill säga, full fokus och koncentration på plugg och skolarbetet. Sanna har hästarna imorgon så jag är stall-ledig, rätt skönt om jag ska vara helt ärlig. Min hästfria dag ska spenderas hemma hos pappa, bara umgås med honom och självklart ska även bloggen prioriteras! Allt kring bloggen känns superbra just nu, och waaaah - den känslan känns SÅ härlig!
 
Den här veckan kommer vara stressig och nästan varenda dag är fullbokad. Det är mycket just nu, alltså. Och även om 99% av sakerna är roliga saker, så blir det jobbigt och en stressfaktor när tidsplaneringarna krockar. Meeen, vet ni? Jag ska försöka göra det bästa av situationen och hålla humöret uppe. Vad hjälper det att vara sur & grinig egentligen? Inget alls, actually. Sprid glädje och energi runt om dig, gör nån glad och LEV LIVET.
 
Nu - måla naglarna, sätta på mig mina rosa mjukisbyxor och gosa ner mig i sängen. Godnatt hörni, vi hörs imorgonbitti.
Dagens moode, typ...
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback