Godmorgon // the day

Publicerat 2014-11-29 kl. 07:56:33 av Isabel Håkansson
Godmorgon ♥ Hur mår ni idag? Jag mår jättebra och är taggad på den här dagen om nåt. Jag somnade rätt sent igår men var ändå uppe 3 minuter innan larmet ringde imorse, det vill säga 07:57 ;) Alltid när jag vet med mig att jag ska göra nåt kul så vaknar jag innan larmet ringer, rätt konstigt men det är vanligt har jag hört..? Hur som helst, jag och Sandra gick direkt efter att vi vaknat ner och käkade en god frukost med tända ljus. 
 
Klockan 9 går tåget mot Stockholm från station, så innan dess ska vi hinna sminka oss, fixa håret och byta om. Jag ser sååå mycket fram emot dagen och kommer verkligen ta vara på den, for real. Det blir så lätt att man låter dag efter dag gå utan att man tar vara på dem och försöker göra det bästa i allt.. men det är viktigt. 
 
På tal om nåt helt annat, under helgen så kommer det mest bli en massa live-update. Kameran är faktiskt lämnad hemma så att jag slipper bära runt på den och riskera att glömma den nånstans, som förra håret.. hehe.. Men det kan ju vara kul det också, med lite live-inlägg och mer right here & right now, liksom. 
Trötta men otroligt glada och taggade, det är vi de! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback