Fredags lycka!

Publicerat 2014-11-28 kl. 17:12:45 av Isabel Håkansson
Waaaah, det känns som ett lycko-rus som bara drar igenom hela kroppen över vetenskapen att det är FREEEDAG idag & jag har den roligaste helgen på länge framför mig nu. Stockholms shopping och horseshow, oh yes. - Im so ready for ya. Som pricken över i:et så var jag och fixade fransarna idag, så nu är dem påfyllda och fina också ;) Mitt konto är laddat med pengar och känner jag mig själv rätt så kommer det att brännas redigt med pengar den här helgen, men vet ni? Det är jag värd, för jag har sparat ihop pengar till den här helgen länge nu.
 
Så, vad står på att-göra listan ikväll? Packning, stallet, plugg och en sleepover med Sandra som även får agera läxhjälp för mig ikväll, hihi. Snobben tänkte jag rida ut och jobba igenom ordentligt, får jag bara loss honom i skritten ordentligt så blir jag jättenöjd. Det har nämligen under dem 5 senaste dagarna ungefär blivit mycket kallare, vilket även gjort att Snobben blivit stelare.. Jag ska leta med ljus och lykta efter ett bra halstäcke till honom på mässan, jag tror verkligen att han skulle behöva det. 
 
Kameran ska packas ner i kameraväskan och en massa nya mysbilder ska klickas i stallet, och påtal om att fota i stallet så måste jag verkligen fixa någon som kan fota mig och Snobben snart, när var det senast det hände liksom? I somras? Alldeles för längesen, iallafall. Ha en toppenkväll och låt er inre lycka över att det är fredag blomma ut, LE. 
 
Senaste gången jag och Snobben fotades under ett buspass på åkern, världens absolut finaste ponny ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback