En fullspäckad lördag!

Publicerat 2014-11-08 kl. 08:45:00 av Isabel Håkansson
Goodmorning lovies! ♥ Idag var jag uppe och hoppade klockan 7, inga morgontrötta miner här inte! Min lördag är fullspäckad, kort sagt. Nu på morgonen så ska jag som sagt till stallet för att rida ut Snobben, blir en runda på 3-4 kilometer där han bara får rulla på i galopp mestandels. Idag lägger vi traven åt sidan och lägger fokus på skritten & galoppen, känns bäst så då vi trälat med den förbannade traven en vecka i sträck nu ;) 
 
Efter att jag är klar i stallet hemma och har ridit Snobben så ska jag iväg och rida Tequila faktiskt! Ska bli jätteroligt att få hoppa upp på henne lite igen, hon verkar ha utveklats mycket sen jag red henne senast. Fina tjejen! När jag ridit Tequila så ska jag hem, duscha, byta om och sen ska jag möta upp lite kompisar på stan. Får se vart kvällen slutar, men det ska bli kul att umgås med lite kompisar iallafall! 
 
Innan jag avslutar så måste jag bara få skriva att, ni är heeelt fantastiska! Ni är så duktiga på att kolla in här varje dag & lämna kommentarer. Bloggen växer och statistiken stiger för varje dag som går, vilket känns helt amazing! Ni är grymma och TACK för att jag fått äran att driva denna blogg ihop med er. Tack. 
Just nu, sitter och skriver med er och scrollar upp och ner på min blogg. Så glad! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Lovisa Magnusson

Du förtjänar verkligen framgång med bloggen! Den är riktigt bra :)

2014-11-08 @ 19:05:14
URL: http://lovisamagnusson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback