Bett som Snobben aldrig kommer ha i munnen..

Publicerat 2014-11-11 kl. 12:00:00 av Isabel Håkansson
 
 
Dessa bett kommer Snobben ALDRIG NÅNSIN ha i sin mun, hemska bett. Enough said.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emma

Äntligen någon som tycker som jag! Får jag låna bilderna och lägga upp detta på min blogg också? länkar såklart dig!

Svar: Självklart!
isabelhakansson.blogg.se

2014-11-11 @ 14:07:31
URL: http://emmathy.blogg.se/
Postat av: Karin

Men herregud och så sitter du och rider på ett hack som lätt kan bryta nosryggen av ponnyn? Och då kommer jag säkert få någotliknande svar som att tex att ett bett blir bara så stark som ryttaren är, ja precis då är inte ett gagg så himla farligt. Tänk om snobben blir rädd i skogen och hoppar till och du tar tag i tygeln lite för hårt o då är nosryggen av tycker du är modig som riskerar det 👍

2014-11-11 @ 15:26:12
Postat av: Anonym

Så om din kompis kommer och rider med ett pessoa för hästen är stark så är hon konstig att har ett sånt 'hemskt' bett i munnen för hon vill rå på hästen? Om du tycker det är hemska bett så har du aldrig suttit på en stark häst, visst det är skarpa bett men man ska kunna hantera dom rätt! Och sätt en tex sporrem i första ringen i pessoat så det blir mer stabilt så vips är det ett pelham bett :)

2014-11-11 @ 15:30:27
Postat av: Zhinna

Dom med massor av ringar är inte ens tillåtna i Sverige? Men ett vanligt gag? Eller det där JW bettet tror jag det heter, förför skulle det va så hemsk om han fick de i munnen?

2014-11-11 @ 15:33:41
Postat av: Emilia

håller med och de är hemska bett 4real.

2014-11-11 @ 17:08:07
URL: http://emiliaa.blogg.se
Postat av: Gabrielle

Jag respekterar ditt val av vilka bett du vill/inte vill ha till Snobben, men jag är lite nyfiken, vad är problemet med ett postkandar, förutom att det är skarpt? :)

Svar: Först & främst, tack! Tack för att du respekterar mig i mitt val, för det är just vad det är - MITT val. Mitt problem med postkandar är just att det är så pass skarpt som det faktiskt är. Ryttaren som rider med bettet kan ha en otroligt mjuk och snäll hand, rida jättebra och what so ever.. men bettet i sig ÄR fortfarande för stark i mitt tycke. Men precis som folk respekterar mig i mina val med Snobben så respekterar jag dem som valt att rida med postkandar, men JAG personligen skulle aldrig stoppa in ett sådant bett i min hästs mun. PUNKT.
isabelhakansson.blogg.se

2014-11-11 @ 20:09:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback