Ännu en skoldag avklarad!

Publicerat 2014-11-06 kl. 15:35:00 av Isabel Håkansson
Jag kom precis hem, blöt och genomfrusen efter att ha gått från skolan till busshållplatsen tvärs över torget. DET SNÖAR! Och det är stora, tjocka flingor som ramlar ifrån himlen och marken är vit. Det känns för tidigt med snö redan tycker jag, det var ju sommarväder för 2 månader sen liksom.. jag är inte redo för vintern än. Vintern är en årstid jag aldrig kommer att gilla, mörker, slask och snöstyltor är det första jag tänker på när jag hör ordet "vinter", haha. 
 
Jag har ätit jättegod mellis iallafall och inväntar nu Pernilla så att vi kan åka iväg till stallet. Idag åker mina tjocka täck-byxor, dubbla tjocktröjor, sockor och vinterridstövlar på. Jag hatar att frysa & tänker inte utsätta mig själv för det. Snobben ska ridas utifrån förutsättningarna vi har när vi ska ut och rida. Är det mycket snö så blir det bara skritt och lite lätt trav då han med 100% säkerhet kommer att få höga snöstyltor, suck. 
 
Har ni läsare haft en bra dag? Får hoppas det, för det är ni värda ♥ Klicka er in här om nån halvtimme eller så, då kommer det att publiceras ett inlägg som kanske kan vara lite känsligt för vissa.. men hoppas ni förstår mig. Som sagt, klicka er in här senare - ni kommer inte ångra er.
Dagens uuurmysiga klädval, tack mig själv för att jag valde denna oversize tröjan imorse..!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Emilia

FYFAN VAD SNYGG DU ÄÄÄÄR

2014-11-06 @ 20:13:54
URL: http://emiliaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback