Ännu en måndag..

Publicerat 2014-11-17 kl. 17:48:50 av Isabel Håkansson
Dääär ser ni bättre hur håret blev, vad tycker ni? ♥

Måndagar alltså, jag känner nån form av hatkärlek till dem. När mamma kommer in och väcker mig runt 7 tiden på måndagsmornarna så vill jag mest bara dra täcket över huvudet, men när man väl kommer till skolan så känns det mer okej faktiskt! Dock är jag alltid supertrött när jag kommer hem, det är en sån omställning från att ha helg till att sen gå in i vardagsrutinerna igen, liksom. Nu iallafall har jag bara det roliga kvar, nämligen stallet! 
 
Jag har planerat in ett litet klätterpass för mr.S idag som jag skrev igår, bara skritta på i ett bra tempo och jobba, jobba, jobba. Efter ridpasset så tänkte jag gå igenom honom ordentligt med liniment och massera in varenda kroppsdel på honom i princip. Jag vet att jag ständigt skriver om mitt älskade liniment och Snobbens satans massage, men det kan aldrig bli för mycket! Hihi. Hur som helst, det ska bli mysigt iallafall & jag saknar redan mina små hjärtan borta i stallet. 
 
Next up - hoppa i ridkläderna för att sen pallra mig upp till stallet. Sätta upp håret i en slapp knut mitt på huvudet och förbereda mig inför en stallkväll vilket aldrig slår fel. Puss.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback