3 läxböcker senare.. död*

Publicerat 2014-11-27 kl. 20:59:00 av Isabel Håkansson
Bilder ifrån kvällen, det blev en liiiten kort vistelse i stallet också hihi! 

Hej på er! Vad har ni för er idag, egentligen? Statistiken går i en stadig kurva neråt och det har inte varit nån aktivitet här överhuvudtaget idag tycker jag, tråkigt.. men självklart förstår jag att ni har annat för er än att sitta inne och läsa bloggar en torsdagskväll, liksom. Hur som helst, jag har nu pluggat i 1,5 timme ungefär. Men jag är långt, notera LÅNGT ifrån klar än. Så nu vet jag iallafall vad jag kommer få göra imorgonkväll samt på tågresan till stockholm, suck. Ibland undrar jag varför skolan finns, eller okej. Det vet jag redan, men varför kan inte lärarna nöja sig med att man måste stressa och jobba ihjäl sig i skolan istället för att ge läxor, på läxor, på läxor. För det suger. Verkligen. 
 
Som en paus ifrån pluggningen iallafall så åkte jag ner till stallet för att kvällsfodra Snobben & Philip. Kvällsfodret ges egentligen runt 3-4 tiden till alla hästarna, vilket enligt mig och min mamma är waaay för tidigt. Så vi åker ner princip varje kväll och matar våra egna hästar runt 7-8, då fördelas måltiderna mycket bättre och hästarna slipper stå utsvulltna hela natten om maten skulle ta slut, liksom. Snobben verkade glad att se mig faktiskt, vi har fått upp en så grymt bra kontakt på senaste tiden vilket gör mig sååå lycklig och varm i hjärtat. 
 
Nu - slå upp min jäkla kemibok ännu en gång och fortsätta antecka om sockerarter, kolhydrater och andra allmänt ointressanta saker. Snaaaark. Jag vill ha jullov, NU.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback