2014.11.04

Publicerat 2014-11-04 kl. 07:00:00 av Isabel Håkansson
    
" A negative mind will never give you a positive life " 
 
Godmorgon världens bästa läsisar! Gårdagen var jobbig, det var den. Men jag känner mig hundratusen gånger starkare nu efter lite pepptalk med en grym kompis och stöd ifrån olika håll & kanter - ni vet vilka ni är. Hur som helst, jag är så taggad på den här dagen! Faktiskt. Ibland blir jag så trött på mig själv och mitt dalande jäkla humör ibland, alltså. Igår var jag ledsen och idag känner jag mig sooo happy, realistiskt? Njae, men så härligt!
 
Idag är jag stall-ledig vilket passar rätt bra med tanke på att jag måste uträtta ettpar ärenden på stan efter skolan. Pernilla, min lillasyster, fyller år imorgon samt att en utav mina bästakompisar, Märta fyllde år igår och båda två ska köpas presenter åt idag. Sen är det ju farsdag på söndag vilket även det måste köpas saker till. Jag älskar att köpa presenter dock, så det blir kul! 
 
Vinnarna ifrån dagens blogg är utlottade och kommer upp nu på förmiddan runt 11 tiden, så glöm inte att kika in här då! Läsarantalet växer så mycket just nu och det känns så bra. Vad vore jag utan min blogg och er, egentligen? Det är en sån lättnad för mig att logga in här några gånger om dan, lätta på hjärtat och dela med mig av mitt liv här med er på min blogg, eller rättare sagt min öppna dagbok där ingenting sopas under mattan. Nu lär jag kila innan bussen åker ifrån mig, men innan jag går så vill jag önska er alla en riktigt bra dag! Love u. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback