2 ridpass senare..

Publicerat 2014-11-08 kl. 17:25:29 av Isabel Håkansson
Snobben gick som en klocka idag! Jag red ut honom en runda på några kilometer och han var så otroligt pigg och framåt! Jag galopperade honom minst halva rundan och han flöt på i en jämn, rund och fin galopp. Han blev lite stark, men det är tillåtet när man är ute och galopperar med hacket på, hihi. Jag blir varm i hela kroppen när Snobben är så lycklig, tar egna insiativ i ridningen och känns så fräsch som han gör nu, lovelovelove. 
 
Som jag skrev tidigare idag så skulle jag ju rida Tequila idag, vilket jag även gjorde! Hon är så fin, dessvärre rider inte jag henne jättebra, än. Dock är det rätt förståerligt då jag bara ridit Snobben i 2,5 år nu princip, och det är STOR skillnad på Snobben och Tequila. Tequila har lite mer humör och ett flashigare steg, Snobben är nästan alltid positiv och glad, stark men snäll liksom! Hur som helst, tog några språng på Tequila i slutet på ridpasset och hon var jätteduktig. Tror verkligen att den hästen kan bli nånting riktigt bra! 
 
I slutet så hoppade Amanda upp och travade av Tequila och då red jag hennes storhäst Sunshine. Jag har alltid haft uppfattningen om att Suneshine ska vara pigg och känslig, men inte så känslig och pigg som hon faktiskt var och ÄR. Jag han bara hoppa upp på henne och sätta mig till rätta i sadeln innan hon for iväg i galopp, HAHA.. but well, man lär sig av sina misstag antar jag..
På bilden längst ner så la jag henne lite fel vilket gjorde att vi hoppade av lite för nära, därav hur språnget blev. Men som sagt, jättefin är hon! 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Sanna Bäckström

Gud vad kul att det gick så bra Isabel!!

Svar: Jag verkligen!
isabelhakansson.blogg.se

2014-11-08 @ 17:42:12
URL: http://sannabackstrom.se
Postat av: Anonym

Tycker det såg bra ut!! Du kommer hitta hennes knappar snart, förstår att det är ovant att rida nån annan när du nästan bara rider din pålle haha :D

2014-11-08 @ 18:54:36
Postat av: Nicole

Du kommer hitta knapparna så småningom, alltid jätte annorlunda att rida en annan häst efter sån lång tid på en å samma. Jag håller påd ig å fortsätter följa dina framsteg med Tequilaå givetvis Snobben med. Kram

2014-11-08 @ 19:14:07
URL: http://www.eu-riders.se
Postat av: Lydia

Det är mer skillnad på storhäst o ponny än vad man tror :)

2014-11-08 @ 19:33:48
URL: http://lydiaathieme.blogg.se
Postat av: Amanda

Haha tror Sune var extremt dryg idag, hon var så taggad efter hoppningen!! Du får testa henne någon mer gång om du vill:)

Svar: Det gör jag gärna! :)
isabelhakansson.blogg.se

2014-11-08 @ 19:35:05
URL: http://nordstromamanda.blogg.se
Postat av: Michelle Petersson

Så himla kul när ponnyn är lycklig! :D
Kram

2014-11-08 @ 22:23:15
URL: http://michellepetersson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback