Vilka är det ingentligen som komplitterar MIG?

Publicerat 2014-05-02 kl. 12:08:00 av Isabel Håkansson
Nu ska jag vara ärlig. Jag har svårt för det allra flesta människor haha. Jag är en människa med mycket åsikter & så har det alltid varit. Så vad för typer är det igentligen som komplitterar mig i mitt liv? Vilka jag tänker skriva först vet ni nog redan, det är rätt självfallet.. ;)
Här är jag GLAD. Jag har stallkläder som pryder hela min kropp och jag vet att jag kommer få spendera dem kommande timmarna i stallet med dem bästa i mitt liv.. hästarna. Vid min sida har jag min syster, som komplitterar mig och mitt liv genom att bara finnas till och ja.. ni vet nog hur det är ni med syskon. Man bråkar, skrattar, snackar om allt, flummar och bråkar lite till.
Mina två hästar är väl dem som tillger mig som allra mest glädje och energi i mitt liv, just nu. Det är så mycket med allting runt om mig hela tiden med familj, skola, kompisar, drama, kärlek, bråk och problem. Allt liksom trasslar ihop sig och ligger i bakhuvudet och gror hela tiden. Det är då jag behöver mina hästar och mitt älskade stall. Det är där jag mår som allra bäst och kan vara mig själv all the way, släppa allt annat.
 
Mina hästar skulle aldrig svika mig, aldrig ha en endaste liten tanke på att medvetet göra illa mig varken psykist eller fysist. Dem uppfyller alla krav jag har för att kunna kalla nån mina bästavänner och därför kommer dem före allt. Utan mina hästar- ingen Isabel.

Jag har sååå mycket bilder på/med folk som var & en har en plats i mitt hjärta. Men tyvärr fick inte ens en tredjedel av bilderna plats. Så ni som är bra och nära vän med mig men inte är med, ni har en plats i mitt hjärta även om ni inte är med i collaget ♥
 
Iallafall, dem över. Det är dem jag verkligen kan kalla äkta och mena det, som jag kan dela hemligheter med, skratta med, vara irriterad på, komma till om jag känner mig ensam. Mina vägledare i livet, love u guys.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback