Motgång efter motgång

Publicerat 2014-05-09 kl. 23:04:52 av Isabel Håkansson
Ridpasset gick precis lika dåligt som alla andra ridpassen gjort på senaste tiden.. Blir så förbannad på mig själv & min urusla ridning rent ut sagt. Vill kunna allt och ge Snobben dem bästa av dem bästa förutsättningarna för att kunna ridas på ett rättvist och världens bästa vis. Kanske har jag för höga krav för mig och oss som ekipage. Men jag vet att han kan, bara jag gör rätt- och de stör mig så in i helvette.
 
Iallafall, om vi går in lite djupare på dagens pass då. Red fram som vanligt i alla gångarter vilket gick bra. Snobben var rätt pigg idag vilket jag hade kunnat dra nytta av, men istället krånglade jag bara till det. Såfort han ville ta egna intiativ till att öka liiite så styrde jag in på små volter och ååååååh jag vill bara kryssa dethär passet eller spola tillbaka tiden 5 timmar och göra om det. Bättre. Så sjukt mycket bättre. Allt var totalt mitt fel, Snobben gjorde bara vad jag bad honom om liksom.. bästa killen..
 
Imorgon ska Mickis rida. Ska be henne visa mig en massa bra knep & ge mig tips på ridövningar. Innan hon ska rida (framåt eftermiddan) så tänkte jag på förmiddan nångång gå ut på en promenad med Snobben och umgås med honom några timmar. Smörja hans utrustning, spola ben, rykta lääänge och bara umgås somsagt, det behövs ibland.. ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback