MORGON INSPO!

Publicerat 2014-05-29 kl. 08:55:00 av Isabel Håkansson
Redigerade ihop dethär till er, bara för att vissa precis som jag kanske behöver lite morgoninspo idag? Godmorgon hursom, hoppas ni sovit bra och vaknat utvilade ♥ Jag sov länge imorse faktiskt, för att vara jag iallafall. Planerat att ta mig en morgon-pw men vi får se hur det blir med den saken, är riktigt seg idag faktiskt. Snobben anyways reds i paddocken igår, i alla gångarter av Mickis. Skänkelvikningar & mycket galopp på stora volter hade passet som inriktning och Snobben verkade ha skött sig bra enligt Mickis rapport.
 
Idag (förhoppningsvis) så rider jag och mamma ut båda ponnysarna. Jag ska alltså rida shettis (!!!), hur längesen det var jag red ett helt pass på shetlandsponny kommer jag inte ens ihåg själv. Det kan hända vid enstaka tillfällen att jag hoppar upp på Philip och tar några varv i galopp när vi rider i paddocken eftersom det är i galoppen han bråkar med syrran. Men ett helt pass, j.a.g k.o.m.m.e.r d.ö. Syftet med dagens pass dock kommer ju bara vara att hästarna ska få lunka på i valfritt tempo, så det ska nog gå bra trotsallt. För busa är han ju bra på, lilla Philip ;)
 
Hur ser dagens planer ut för er? Ska ni rida, va med kompisar, mysa hemma i mjukisbyxor, va med pojkvännen? Tell meee!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Essmailda

Rida min kusins höst, lite hoppning. Sen min D-ponny valack, första träningen sen jag fick hem honom förra onsdan!! Så kul :)

2014-05-29 @ 10:12:24
URL: http://ingenblogg.blogg.se
Postat av: Nelly

Alltså Isabel! Du bloggar så himla bra nu och den nya headern är assssssnygg

Svar: Taaaack Nelly!!
isabelhakansson.blogg.se

2014-05-29 @ 10:33:31
Postat av: Emilia

Ska möta upp pojkvän och kompisar nere vid kungsholmen, grilla, spela guitar och skratta galet. Hoppas du får en fin dag!

2014-05-29 @ 11:19:31
URL: http://emiliaa.blogg.se
Postat av: Jonna

åh vad mysigt! :D
Jag är hemma hela dagen,har övningskört lite och ska skriva klart lite uppgifter till skolan så jag förhoppningsvis kan fokusera på skolan i veckan!

2014-05-29 @ 18:17:57
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback