Hur man får vardan att gå ihop?

Publicerat 2014-05-01 kl. 15:45:00 av Isabel Håkansson
Hur får man igentligen vardan att gå ihop när man har skola, djur, blogg, läxor, kompisar och en familj som alltihop kräver tid? Ibland känns det som om jag inte har koll alls, men när jag tänker efter - jag utför alla måsten varjedag & sköter allt som behöver skötas.
 
Några tips för er som har ett lika tajt tidsschema som jag ↓
♥ Sätt er varje söndag och skriv ihop ett ridschema till dig och din häst. Det gör att det går mycket fortare att rida och man vet precis vad och hur man ska rida. Dessutom känns det alltid lika bra att sätta ihop noggranna scheman.
 
♥ Gör färdigt läxorna samma dag ni får hem läxorna. DET är nåt jag måste skärpa mig med, väntar alltid tills dan innan läxan ska vara och pluggar, inte bra Isabel. Shame on me x100.
 
♥ Ta fram kläder, smycken och packa väskan varje kväll till morgondagens skola. Då slipper man stressa så otroligt mycket på mornarna när man är trött och seg.
 
♥ Pluggfika, det både umgås du med kompisar och pluggar samtidigt.

Får du inte alltid allting att gå ihop, får du underkänt på ett prov eller två, väljer du nångång att sticka ut och ha kul framför att kura ner dig i sängen med din biologibok - kom igeeeen, det kallas att vara mänsklig.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Lite random fråga men om man har en blogg på blogg.se och jag gör en video på videofyme. Jag skriver i min bloggs namn dör man kan skriva i blogg.se att den ska publiceras där. Men hur gör man för att den ska komma upp där då? Den kommer ju inte upp av sig självt! Jag är sämst på att förklara men hoppas att du förstår vad jag menar!

Svar: Tar frågan i ett inlägg lite senare! :)
isabelhakansson.blogg.se

2014-05-01 @ 22:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback