Hästarna 29/05-14

Publicerat 2014-05-29 kl. 20:45:29 av Isabel Håkansson
Innan jag drar igång inlägget så vill jag bara säga: FÖRLÅT för updateringen idag, men dagen har flugit iväg & jag har varit upptagen hela tiden, ni med hästar förstår mig! Idag hade jag båda hästarna då mamma valde att istället för att rida - städa och fixa hemma. Vädret var ändå inte nåt att hänga i julgranen så det spelade inte så stor roll.
 
Jag började i vanlig ordning med Philip. Man blir alltid lika glad & taggad när man dyker ner i Philips rosa och lila ryktlåda och finner borstar och hovkratsar i nyonrosa färger. Lackade hovar och gjorde en inbakad fläta i luggen på honom som jag brydde med en babyblå rosett, riktigt killigt *blink*. Därefter fick han sig en joggingtur på 20 minuter. Glad och duktig var han, världens bästa Philip!
Ser ni pälshögen brevid Philip på collaget? Pälsboll ♥♥
Efter det att Philip var klar så tog jag in Snobben som förövrigt känns som en elefant efter att man hållt på med Philip. Ryktade honom länge och hade ett jättebra spraybalsam ifrån grymma K9horse i topparna på S svans. När han var skinande ren så sadlade jag på honom och red iväg. Det var ett riktigt blåsväder idag så Snobben var piggare än piggast vill jag lova, inte för jag vet varifrån han fick sin energi med tanke på att han inte vilat sen i.. typ tisdags förra veckan (?)
 
Vi red ut och busgalopperade, skrittade runt på olika huskvarter och hade så satans kul! Älskar när Snobben är så pass känslig att det räcker med att jag ens tänker trav så börjar han trava. Fort. Med det sagt så har jag haft en riktigt bra och mysig stalldag, med världens bästa hästar inkluderade såklart!
Gosisen efter ridpasset

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback