Att vara stressad i stallet..

Publicerat 2014-05-17 kl. 19:52:21 av Isabel Håkansson
Imorse så kom jag ju iväg till stallet rätt sent med tanke på att jag, Pernilla & pappa skulle iväg runt 12.. Så jag var sjuuukt stressad i stallet vilket ledde till två korta, men ändå rätt okej pass. Paddocken var ganska hård idag så båda killarna gick ganska lugnt. Snobben fick galoppera liiite trots det hårda underlaget, det var så pass lite & jag smörjde alla benen ordentligt med liniment efteråt så han dör inte. Ska upp till stallet lite senare ikväll och linda benen med BoT paddar och fleecelindor för säkerhetsskull.
 
Iallafall. Började med Philip. Han var rätt loj idag pga värmen, men det var mer än förståerligt. Tömkörde honom ett pass i paddocken och det gick faktiskt väldigt bra! Dem andra tömkörningspassen har mest gått åt till att försöka få honom att förstå innebörden med tömkörning och överhuvudtaget att han ska gå FRAMFÖR mig. Blev rätt mycket trav på volt spår och både han och jag var nöjda efteråt.
 
Snobben red jag ca 40 minuter i paddocken, alla gångarter. Snobben var även han lite loj, men somsagt - förståerligt pga värmen. Vädret är så otroligt olika från dag till dag, ena dan är det 4 grader och andra 24 liksom, det blir jobbigt för hästarna. Är nöjd över båda hästarna men lite sisådär nöjd över min egna insatts. Men ioförsig är jag aldrig riktigt nöjd med mig själv, jag har sån hög presentationsångest att det är SJUKT. Skärpning på den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback