Allt ordnar sig i slutändan.

Publicerat 2014-05-15 kl. 15:50:00 av Isabel Håkansson
Kanske blir allt bra tillslut? Kanske kommer allt att ordna sig? Kanske kommer jag kunna leva som vanligt igen? Kanske kommer det blir bra ändå? Livet, vad är det igentligen? Nånting man bara måste ta & pina sig igenom? Är så osäker på allt, allt, allt justnu.
 
Iallafall, hej på er! Förlåt för den lite alltför förvirrande texten som står skriven över, men jag bara måste få skriva av mig ibland- ni förstår mig. Dagen idag har varit lång, men rätt rolig faktiskt! Som jag hoppades så sprack vädret upp och solen kikade fram bakom dem gråmulna molnen, yeees!! Sommaren är på ingång och livet känns helt okej just för tillfället.
 
Äter mellis med systeris nu och ska ganska exakt efter att dethär inlägget är publicerat ut till kaninerna och släppa ut dem innan stallet. Idag ska jag antingen tömköra eller rida i paddocken. Tror det lutar mot ridning faktiskt för jag är inte jättebra på att tömköra och vill gärna ha nån vuxen nära till hands ifall jag får för mig att göra det, för Snobbens skull främst. Hacket åker på isåntfall & så svettas vi igenom ett ordentligt pass, Snobben och jag. 
Syrran kommer döda mig för bilden, men här är två bilder på oss som ett avlsut på detta inlägg iallafall ♥
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad heter sin systers blogg?

Svar: Peris.se
isabelhakansson.blogg.se

2014-05-15 @ 19:09:13
Postat av: Jonna

Ni är så himla vackra <3

2014-05-16 @ 13:49:28
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback