4,5 timmar lång stalldag

Publicerat 2014-05-10 kl. 20:39:45 av Isabel Håkansson
Bilder från idag
Åkte till stallet runt 2 idag och kom inte hem förrän halv 7. När jag tog in Snobben idag så var han rätt stressad efter att en travade precis kört förbi utanför deras hage. Trippade in och trampade lite i gången men inte mer än så. Spolade av alla 4 ben i spolspilltan först, sen ryktade jag hela honom i ca 1 timme. Han hade unnat sig själv en riktig lerinpackning, så idag var jag gladare än gladast över att jag hade grymma produkter ifrån K9 horse att reda ut b.la manen med.
 
När Snobben var ren och fri ifrån lera så gick jag och syrran ut med båda hästarna på en promenad. Dem var dunder-pigga och trippade omkring som dem små busfrön de är. Med oss ut hade vi en påse morötter som vi unnade hästarna lite då & då. Efter promenaden så red Mickis igenom Snobben. Hon tränade skänkelvikningar och samlad galopp, väldigt jobbigt men väldigt nyttigt. Snobben reds på hacket idag och var helt skummig runt mun efter passet, bevis på att det inte behövs att hästen har bett i munnen!
 
Hon visade mig en massa bra basic övningar som var väldigt bra för att stärka Snobben vilket jag kommer jobba vidare med. Passet gick skitbra & både Mickis och Snobben verkade nöjda efteråt. Imorgon ska jag iväg på träning med Snobben för första gången på över SEX månader. Vi ska ställa fram hinderstöd och bygga upp RIKTIGA hinder & Snobben ska vara utrustad med martingal och benskydd!! Är så taggad och glad att jag tror jag spricker!
Publicerat i Allmänt, Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Lydia

Fin blogg du har! Just nu har jag frågestund på min blogg och jag skulle bli jätteglad om du gick in och ställde några frågor :)

http://lydiaathieme.blogg.se/2014/may/fragestund.html#comment

2014-05-10 @ 21:24:42
URL: http://lydiaathieme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback