4 skogsälskare ute på tur

Publicerat 2014-05-15 kl. 21:46:46 av Isabel Håkansson
Snobben idag, trött i huvudet efter ridturen.. ↑
Idag trotsade jag Snobbens ridschema och drog ut på en skogsrunda istället. Ser verkligen inte grejen i att rida i paddock/manege när det är fint väder & man har tid att vara ute och rida. SÅ UT OCH RID MED ER ALLIHOPA, det är så mycket härligare och roligare för både häst och ryttare. Dessutom går det att både dressyra och intervall-träna superbra utomhus, remember.
 
Med det sagt så.. blev det en skogstur idag ;) Philip käkade hö & drack och var bara allmänt mycket piggare så min syster skrittade honom med mig och Snobben ut, barbacka. Det är alltid nyttigt för hästarna att få skrittas. Vi red en ny runda idag & den var SÅ mysig. Det gällde verkligen för hästarna att lyfta på benen och var med på noterna, Snobben var helt slut i huvudet efter 40 minuters slingrande runt i skogen. Hjärngympa är alltid nyttigt!
 
Som avslut så tog jag ett varv i galopp på rundbanan vilket Snobben uppskattade, minst sagt. Glada hästöron och ben som far som trumpinnar under en, det är helt obeskrivligt underbart!! Oops, nu blippade mobilen till & sa att det var dags för min workout, bara att sätta igång då!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Åh vad häärligt! :D

2014-05-16 @ 13:52:33
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback