Otursponny..

Publicerat 2014-03-08 kl. 15:40:37 av Isabel Håkansson
Hej på er! Vilket bra väder Sala har att erbjuda idag, vårväder all the way verkligen - grymt! Iallafall, lite efter 8 var jag i stallet imorse. Mockade först ur alla boxarna, allt rent spån sopade jag upp på kanterna av boxen så golvet fick torka. Självklart strödde jag vårt grymma stalosan pulver över golven så det inte skulle lukta urin, det fungerar verkligen! 
 
Bytte vatten, gjorde kraft, packade hö osv efter att boxarna var klara och sen tog jag in första hästen, alltså Snobben. Han var otroligt otålig i gången och gick omkring, skrapade med hovarna i backen och var allmänt dryg haha. När jag fixat honom klar för ridning så gick jag ut och började skritta fram. Han var inte alls lika pigg när jag hoppade upp som jag förutspått så redan då började jag undra.. sen under framtravningen så hostade han rejält ettpar gånger så jag hoppade av och checkade vilken färg hans snor och "ögonslem" hade, genomskinligt var det SOM TUR var men jag vågade inte rida mer efter dem hostningarna så jag körde lite ledarövningar i skritt endast. Nu blir det skritt ettpar dagar och täcken både inne & ute så hans hosta får gå bort.
 
Philip och jag tog en kort promenad bort till fältet brevid stallet och checkade underlaget där. Torrt och fint så nu går det att rida där hihi!! Philip tog självklart självklart tillfället i akt och snappade åt sig några grästovor när vi ändå var där, det är nog en av fördelarna att vara en liten shettis - gräset är i perfekt höjd till huvudet haha.
Alla bilder får min lilla otursfågel Snobben stå för, kan du inte bara bli helt bra nångång??
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer
Postat av: Jonna

meen vad jobbigt :( krya Snobbeliten <3

2014-03-08 @ 22:24:04
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback