Nu - tjejkväll med goingar

Publicerat 2014-03-01 kl. 18:08:47 av Isabel Håkansson
Efter att jag publicerat förra inlägget så hoppade jag ner i soffan med mamma och pappa för att äta ostfrallor, snacka och se på tv. Är så tacksam över att jag har just dem föräldrarna som jag har, grymma är dem! Är påväg hem till en tjejkompis nu iallafall för att se på mello och ha lite tjejkväll tillsammans med 2 andra tjejer, de blir bra! 

Känner mig lite för snäll när jag konkar fram en kroppspegel för att kunna ta en outfitbild..
Tröjan är ifrån grymma Tessie, tjejig och enkel utan att bli tråkig liksom. Jeansen är ifrån dr.denim. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Tack så mycket! Vad roligt att höra, vem är det du tränar för? (:

Svar: Micaela Halvardsson heter hon. Ingen utbildad tränare så utan det är tjejen som äger stallet jag står i. Gått hästutbildning och tävlat 1,30 hoppning tidigare. Mickis är den bästa jag tränat för heeelt klart och då har jag tränat för riktiga instruktörer tidigare.
Hon är den enda som inte sa att jag skulle betsla upp Snobben när han var som värst, och jag är otroligt glad att jag lyssnade på hennes råd och inte nånannans. Han har gått från att ha betett sig som ett litet monster, inte kunnat stå i gången utan att trycka upp folk i väggarna, sparka ner täckeshängare till att kunna stå lös snällt som ett litet lamm. Från att inte ha kunnat lämna gården till att ta eget insiativ när jag låter honom välja att antingen gå bak till paddocken eller att rida ut när jag hoppat upp på stallplan. Helt otroligt vad mycket min lite mer "naturliga" hästhållning har hjälpt mig. Jag har inte markerat för honom att jag är hans ledare utan vi är två kompisar som tycker om att jobba och ha kul IHOP på bådas villkor. Denna resa jag gjort ihop med min ponny är värd mer än alla SM-rosetter sammanlagt i hela världen.

Lycka till med Alladin nu!
isabelhakansson.blogg.se

2014-03-01 @ 20:06:51
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Tuuli Elmgren

Sv; Men åh vad underbart ju! Alla säger åt mig att jag måste vara Aladdins ledare och säga till på skarpen vid minsta lilla fel han gör, men det känns så svårt för mig då jag vill ha en KOMPIS - inte en häst som jag brukar för min egen vilja, Vill han verkligen inte, då ska han faktiskt inte behöva göra det just då.

Tack!

2014-03-02 @ 08:35:25
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback