Lyckopiller

Publicerat 2014-03-14 kl. 21:43:45 av Isabel Håkansson
JAGVET, den nedersta bilden är sjukt ofräsch men min ponny var lite nervig idag pga blåsten haha.
 
Idag kom jag upp till stallet runt 3. Tog in Snobben direkt och började borsta & fixa honom. Hans päls var helt ingrodd med damm och massa lera och till råga på det var manen och svansen helt tilltrasslad så det blev en heldel jobb för att få honom ren. Jag red inte med min vanliga sadel idag faktiskt utan en sadel jag fått låna nu ett tag fram tills vi köpt en ny mer passande sadel, en svart dressyrsadel haha. 
 
Sadeln var så himla hal och jag fick inget stöd alls vid knäna så det var rätt svårt i början att kunna koncentrera sig och rida ordentligt men det blev bättre ju längre in i passet vi kom. Jag joggade honom mest i trav och så provade jag även flytta honom lite i skritt. Det funkade skitbra och jag blev helt lyrisk över att bara ha flyttat honom några meter utifrån långsidan haha.
 
Som avslut tog vi några varv i galopp och wow, han gick naturligt i form och hade power i steget. Så nöjd med honom! Något mindre roligt dock är att jag varje gång jag är i stallet nu får kastat upp i ansiktet hur mycket muskler han tappat och hur hans dagsform faktiskt är/ser ut :(
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback