Lägesupdate

Publicerat 2014-03-30 kl. 16:59:26 av Isabel Håkansson
Åh hej! Efter att ha bloggat typ konstant hur länge som helst så känns det som om det var en hel livstid sen jag loggade in här. Förr har jag aldrig nånsin kunnat ta bloggpauser som hållit mer än MAX 2-3 dar men den ser ut att bli längre denna gång. Jag saknar att få känna mig lycklig, glad & taggad på en ny dag. Att få känna överhuvudtaget. Nu är höjdpunkten om dagarna att få gå och lägga sig på kvällarna liksom, usch vad jag bara vill spola tillbaka tiden 2 veckor och göra allt som hänt ogjort..
 
Aja iallafall, lägesupdate vare ja. Snobben går bra just nu, riktigt bra. Han är pigg och arbetsvillig, något stretig men det är underhalsen som ställer till det, när den försvinner så blir det lättare. På onsdag kommer equiterapeften ut, det blev inte av förra veckan eftersom hennes bil pajade, så det längtar jag till extremt mycket! Lyckades dra på mig feber från onsdan och framtills igår, tog Ipren och klunkade vatten hela dan och på kvällen trotsade jag febern och åkte hem till Sara.
 
Kvällen spenderades därefter med grillning, godis, snack och 85% garv. Det var sååå skönt att bara få släppa all skit man går och tänker på dagarna i ända och bara snacka och skratta av sig med några grymmisar.
Stallet är fixat för dagen och i skrivande stund ligger jag och gossar med min sessa. Kände bara att jag var skyldig er en update om hur mina senaste dagar sett ut (även om det inte blev speciellt detaljerat) och så hörs vi när vi hörs helt enkelt. Puss
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback