Igår & idag

Publicerat 2014-03-11 kl. 21:57:27 av Isabel Håkansson
Igår: Åkte till Stockholm runt 8 på morgonen. Kom fram kring.. halv 10 kanske (?) och såfort vi anlände på pappas kontor så presenterade han mig för dem andra killarna på jobbet. Jag behövde inte göra jättemycket igår utan jag informerades mest om vad som skulle hända senare under veckan & lite sådär. Vid 12 så tog jag, pappa och Junke en lång lunch inne på Stinsen och sen jobbade vi vidare till 14.00 ungefär.
 
Jag och pappa (klantiga som vi är) glömde nycklarna till lägenheten i Sala så vi fick vackertass åka hem igen haha. När vi väl var hemma i Sala så kunde vi likagärna sova kvar vilket vi gjorde. Jag tog en tripp till stallet och pussade på ponnysarna och promenerade dem en stund.
 
Idag: Åkte till Stockholm runt 8. Kom fram lite senare än igår och idag hade jag saker att göra kan man säga.. Pappa skulle på möte med sin revisor så jag jobbade med min morbror på hans företag. Hela dagen satt jag och fyllde i kontrakt-formulär och scannade fakturor. I slutet av dan hade jag lagomt med nackspärr efter att ha suttit stilla på en stol framför datorn så jag vart sååå glad när pappa kom och hämtade mig vid 4 tiden.
 
Vi drog iallafall till kista med Junke efter jobbet och käkade samt handlade lite kläder och så till mig hihi. Fick med mig 2 par dr.denim jeans och 3 tröjor. Letade efter svarta ballerina skor med nitar men hittade inga, kanske inte så konstigt då det inte är säsong för det än.. wellwell.
Sneakpeak på en tröja jag köpte idag.. dock är jag inte alls säker på om jag tycker den är gräsligt ful eller superfin, det visar sig om jag kommer använda den eller inte ;)
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback