Grym, grymmare - S

Publicerat 2014-03-05 kl. 06:54:54 av Isabel Håkansson
- skrivet igår -
Okej, jag skulle SÅ behöva lägga mig & sova nu men jag måste bara få skriva om dagens pass innan. Dagens pass fick mig att le större än jag lett på länge seriöst, gud vad jag älskar att sitta på Snobbens rygg. Sadla och sitta upp, helt ovetande om hur han kommer vara just idag. Han är så oförutsägbar och mystisk på nåt sätt och det är det jag älskar hos han.
 
Iallafall, han var pigg idag. Tanken var att skritta fram en sväng ute men såfort vi svängde kring hörnet ut ifrån gården så började han skygga, spänna sig, ha huvudet uppe i mitt ansikte och öronen spikrakt framåt, precis sådär beter Snobben sig dagar när man inte ska rida ut på honom belive me haha.. Så då vände vi en efter bara en kort bit och fortsatte skritta fram i paddocken. Formen kom av sig själv såfort jag tog tyglarna och han klev på med friska kliv. I traven var han något springig men istället för att fånga upp honom genom jobb på små volter så gjorde jag istället lite tempoväxlingar vilket han svarade bra på. Förutom det tog vi det mest lugnt och skrittade massa.
 
Som avslut galopperade jag några varv i lite ökad galopp och han var PIGG, det tog mig ett varv att bara bromsa honom så jag tror det är positiv.. eller?
Detta pass fick mig ännu en gång att tro att vi är på bättringsvägen och jag HOPPAS att jag har rätt.. ♥
Publicerat i Snobbens ridbok,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback