En lördag i mitt liv

Publicerat 2014-03-22 kl. 21:09:03 av Isabel Håkansson
Updaten, jagvet. Dålig som satan men dagen har varit FULL minstsagt. Mamma & jag satte oss i bilen redan vid 9 imorse och körde iväg till hallsta för gröntkort kursen. Vi åkte till Hamreridklubb och kollade på tävlingar med alla på kursen och jag såg några stycken jag kände så det var kul! Det är så inspirerande att sitta på läktaren och bara kolla, nyttigt också för den delen! Höjdpunkten idag var helt klart när det kom in en mörk, tufsig ponny på banan. Den var inte smäcker och rakad som alla andra - tror ni inte den rockade banan eller? Fyfan vad grym den var, gåshud delux.
 
Iallafall, vi gjorde 5 delprov när vi kom tillbaka ifrån tävlingen och det gick bra på alla 5. När jag kom hem till Sala igen så hoppade jag i stallkläderna och drog ut till stallet där mina egna ponnysar stod och väntade. Vi mötte upp mamma och en utav våra hundar och så gick vi ner till rundbanan. Snobben var taggad idag, gjorde luftsprång i galoppen och behövde sysselsättas hela tiden.
 
Det var en häftig känsla att sitta på honom idag trots att han var stark som en oxe och vi var oense när det kom till i vilket tempo vi skulle röra oss i, men han var så jäkla rolig att rida och det finns inget bättre än att sitta på en överladdad & lycklig ponny - trots att S är rätt oförutsägbar och kan flyga i luften när som helst haha ;) 
Dagen i lite bilder
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Nelly

Vilken söt bild på snobben!

2014-03-23 @ 13:09:35
URL: http://nellyjansheden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback