Vad är skitsnack.. igentligen?

Publicerat 2014-06-30 kl. 14:13:00 av Isabel Håkansson
Det finns så otroligt många olika sätt man kan definiera ordet "skitsnack" som. Vissa tycker det är skitsnack om man så gott som nämner namnet på personen i fråga när den inte är närvarande, medans vissa inte tycker det är skitsnack förrän man bokstavligttalat ljugit ihop en FET lögn och spridit det vidare.
 
Vad jag tycker, hm.. Ärligt nu, ordet "skitsnack" är otroligt överanvänt i dagens samhälle. Tycker det är viktigt att man kan skilja på åsikt och ren skit, faktiskt. Nu står jag inte bakom dem som bara säger sina åsikter när personen i fråga är frånvarande - för allting kommer ut förr eller senare, och då när man väl kommer till kritan ska man våga tala sanning och vara ärlig. MEN, varför göra en så otroligt stor grej av en åsikt liksom, igentligen? En åsikt är en åsikt, inte baserad på fakta eller nånting om DIG som person överhuvudtaget.
 
Låt personer uttrycka sig om dig, behind your back. Det säger bara mer om dem än om dig igentligen.. det har man väl hört förut, ellerhur? Så jäkla sant är det iallafall & så jäkla tänkvärt. Vad jag ville få ut av detta röriga inlägget var i alla fall att: Idioter växer på träd, varför slösa energi på att bli sur och göra värsta grejen av en åsikt som inte är värd mer än en pys i rymden liksom..? Sålänge inte nån har sagt nånting som sårar dig, så våga gå vidare. Stå på er själva och låt aldrig nånannan trampa på dig, over & out.
2 bra vänner, 1 sann bild och inlägget är komplett.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback