Uptd. mål med Snobben

Publicerat 2014-06-26 kl. 14:16:00 av Isabel Håkansson
Jag hade lite mål med Snobben denna sommaren. Att börja hopp-tävla, få igång honom helt, ha kul etcetc. 
Nu när jag väl kommit till kritan & sommaren är här och jag vet vart vi står nånstans.
Så tänkte jag skriva lite mer updaterade mål. 
Trötta killar efter konditions-träning på rundbanan. 
 
Starta iallafall en dressyr/hopptävling. INGET krav dock. Självklart vill jag tävla Snobben i sommar, men jag tar hans välmående, hälsa och lyssnar på honom otroligt mycket. Aldrig kommer jag tvinga honom till något! Vi tränar vidare tillsammans och sen ser vi vart det leder, helt enkelt. Jag tror på Snobben, och jag tror på mig själv. Inget tvivel om den saken. 
 
Få Snobben finare än nånsin! Nu har jag all tid i världen, let's göra nånting bra utav det. Snobben ska bli fit 4 fight, stark och fin i kroppen.  
 
Börja trickträna & träna mer ifrån marken. Det är lätt det läggs åt sidan när vardagen är i full gång & livet går i 180, det ska jag vara ärligt och säga. Men jag vill verkligen börja markträna igen, det gör Snobben SÅ gott. Snobben är en riktigt smart häst, han behöver få använda huvudet och tänka - på annat sätt än i ridningen.
 
Ha riktigt, riktigt kul. Nånting jag aldrig lämnar åt slumpen är att ha kul! Snobben är trots allt en liten C-ponny kille som älskar att galoppera fort, göra glädjebockningar och att få vara ute och busa & det tänker jag aldrig ta ifrån honom. Jag älskar honom med hela mitt hjärta och vill honom bara det bästa, min jordklots-favorit & bästavän. 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback