Sjukt motiverad

Publicerat 2014-06-24 kl. 13:43:47 av Isabel Håkansson
Jag är så sjukt motiverad till allt. Snobben går från klarhet till klarhet hela tiden samtidigt som motionen ökas på och musklerna faller på plats. Hoppas att allting kommer ikapp mig snart så att jag kan börja rida ordentligt också ;) Iallafall, hej! Har anlänt i stockholm för ett x-antal timmar sen och hittills har vi bara chillat i soffan med Macbooken & inte gjort ett smack.
 
Ska snart slänga på lite smink och dra iväg till Kista för lunch, där finns det bra matkedjor om nåt. Så himla mycket att välja mellan och sååå gott haha. Kanske blir det lite shopping? Får se vad som orkas med haha. Har blivit sjukt LAZY på senaste.. mitt rum ser ut som en bombnedslag och jag kastar saker runt mig hela tiden som jag inte plockar upp, hmmm.
 
Anyway, håller på att göra upp som en liten "bloggplan" så att jag får bukt på bloggen och lite mer upp-strukturerat. Frågar er ännu en gång, är det nånting speciellt ni skulle vilja läsa om? Bloggplanen kommer visas upp på bloggen snarast, måste bara skriva klart den!
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback