SISTA SKOLDAGEN- DONE

Publicerat 2014-06-05 kl. 15:51:01 av Isabel Håkansson
Yes, nu är 8:ans sista SKOLdag genomgådd & jag har princip sommarlov!! Snart är bloggen igång ordentligt och vi är on the road, taggade? Det är jag, om något. Hehe.. för ovanlighetensskull har jag fullt upp idag, varför har jag det hela tiden igentligen? Iallafall, ska städa, damsuga, torka bänkar, fixa åt kaninerna, packa, fixa hundarnas transportburar och sen ska min mosters kille komma och hämta oss. Mamma och pappa är bortresta så vi ska till Stockholm i några dar. 
 
Ska verkligen försöka vara effektiv så jag hinner med att göra några tidsinställda innan vi åker. Saknat att logga in här, kolla in statistiken -som förövrigt dippar otroligt justnu-, planera inlägg, skriva hej till er, bolla ideér, tankar, ni vet allt. Är tacksam, så, så tacksam ♥
 
Annars då? Livet går i vågor, så in i hela helv***e. Har hållt undan allt som har med känslor att göra nu i några dagar, och hela jag bara brast när jag kom innanför ytterdörren för några timmar sen. Massa olika tankar förvandlas till en enda stor känslostorm som sveper över mig då & då. Men det behövs, att man mår dåligt i perioder. Det tror jag verkligen. Det gör att man blir så lycklig, glad & pepp sen när livet går uppåt och allt känns bra liksom, yeahyeah. 
Dagens
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback