@ östersund

Publicerat 2014-06-30 kl. 10:47:23 av Isabel Håkansson
Igår gick jag upp tidigt (waay för tidigt för min smak, hehe) och drog till stallet för att släppa ut hästarna, ge dem frukost & pussa dem hejdå. När det var gjort så åkte jag vidare hem till Märta, och sen till Uppsala. Tåget gick klockan 09.04 och vi var i god tid på tågstationen. Köpte med lite frukost och vitamin well ifrån pressbyrån och vips - resan var räddad. 
2 bilder från tågresan
4,5 timmar blev det tåg blev det totalt, men det gick fort och de var mysigt att åka tåg långt ihop med en bra vän. Framme i östersund var vi runt 13:40, saknat tjejerna sååå himla mycket så det är jättekul att få träffa dem igen ♥ Vi invigde första dagen här genom att gå och se "the fault in our stars" på bio, tårarna rann och jag hade skakningar i slutet på filmen. Så fin och hemsk film på samma gång, rekommenderas verkligen. 
 
Somnade sent och vaknade tidigt idag, så det ska vara! Vi ska börja fixa oss klara för lite ridning, det ska bli kul att få rida nånannan häst än Snobben, och att få rida tillsammans med alla. Ska försöka blogga igen lite senare, annars får ni nöja er med mitt tidsinställda som kommer upp senare under dan. Puss 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback