Kvällsbabbel

Publicerat 2014-06-10 kl. 21:33:38 av Isabel Håkansson
Hästarna vilade idag, det hade dem gjort sig välförtjänta efter många dagars intensivt jobb. Vi ryttare som trimmar hästarna till en tävlingssommar nu måste verkligen ha i baktanke att det tar mycket på hästarna, speciell nu när solen ligger på och hästarna står ute flera timmar om dygnet (mina hästar går ute från 06-22), så yes - det drar krafter.
 
Jag ger mina hästar multivitamin & det hjälper otroligt bra! Ger dem ca 1 pump/dag och jag har märkt enorm skillnad sen jag började ge mina hästar det. Bra tillskott är att rekommendera nu under tävlings/träningsperioder, helt klart!
 
Vad jag har gjort idag.. hm, gått i skolan, badat med vänner och duschat, målat naglarna osv när jag kom hem. Aprikosfärg med glitter på pekfingrarna, finfint! Har tänkt rätt mycket på ett inlägg jag velat skriva LÄNGE, handlar om kompisar, åsikter, egenskaper som INTE går hem hos mig - ihop i ett inlägg, tänker sätta mig och skriva det nu faktiskt. Jag vet vilka jag har runt mig justnu som jag litar på och känner mig trygg med, och vilka som inte tillger mig nånting i livet liksom.. mer om det senare ;) Watch out!
Sneakpeak
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback