Första riktiga sommarlovsdan

Publicerat 2014-06-16 kl. 20:21:03 av Isabel Håkansson
Hej på er! Haft en bra dag? Det har jag! Min första riktiga sommarlovs-dag spenderades i stallet. Första halvan av dan var jag med Milla och vi påbörjade städningen av såkallade sommar-stallet (där alla hästar kommer att stå i sommar), skrubbade väggar, krubbor och fixade. Andra halvan av dan så mockade & red jag haha. Red ut barbacka efter trimningen igår, kändes som en bra kombination och det verkade Snobben också tycka. Han gick nämligen och frustade heeela tiden. Idag var han verkligen på trav-galopp-kram-gosridnings-humör ♥
 
Nu är jag hemma iallafall och redo att updatera bloggen. Funderade på att ta en spontan-tripp till stockholm nu ikväll, men hoppar det och åker imorgon istället. Så ikväll blir det updatering av blogg och tidsinställda inlägg ska skrivas för resten av veckan, bloggen ska igång nu - likt allt annat som också ska igång nu, min och hästarnas träning t.ex ;)
 
Känner mig taggad på livet trots att jag står inför ett väldans stort beslut. Ska försöka ta nån dag framöver med braiga vänner, typ grilla eller bara chilla vid nåt brott & snacka. Det behövs just nu, ohja! Annars då? Mår bra och framför allt känns det bra att jag verkligen har tiden att ta tag i saker jag inte hinner med i vanliga fall. Bloggen, djuren, hästarna, träningen, en massa kompistid, you name it! SÅ bra känns det.
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback