Fina hästarna, på plats

Publicerat 2014-06-19 kl. 18:47:23 av Isabel Håkansson
Haha kollade till mitt morgoninlägg nu och huuuur ostabilt var inte det?!? Jag menar.. "Vaknade 8 imorse & vaknade direkt." den meningen kommer jag inte ens ihåg att jag skrev, somsagt.. mornar & jag går inte ihop ;)! Iallafall, idag har vart en lång dag med en massa häst inkluderat. Dagarna går verkligen i ett nu och man hinner inte med nånting känns det som.. aja sommarlovet har bara börjat - man hinner ta igen missade saker senare.
 
Longerade Snobben imorse eftersom han skulle få stå inne hela långa eftermiddan för att på så sätt kunna bekanta sig lite med Gulliver. Tog några varv i trav och galopp i en avslappnad form och Snobben rullade på bra. Red igenom honom ordentligt igår på rundbanan och han var SÅ fin och lösgjord. Mickis red nog lösgörande i förrgår för så mjuk som han var igår, har han inte varit på sååå länge. Tränade mycket på samlad galopp och skänkelvikningar och dem satt som en smäck, duktiga S.
 
Var uppe i stalet för 3dje gången alldeles nyss för att släppa ihop finis hästarna. Det blev lite skrik och lite spring men annars cool-lugnt. Snobben visade direkt vem det var som bestämde men annars var båda jättelugna och snälla somsagt. Lilla söta Gulliver haha... man märkte vilken respekt han fick för Snobben efter bara några minuter.
Så fina båda två. Ser fram emot denhär sommaren sååå mycket! & ja.. min ponny tog vara på leran imorse..
 
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer
Postat av: Islycka

fina bilder :)

Svar: Tack! :)
isabelhakansson.blogg.se

2014-06-20 @ 00:00:29
URL: http://islycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback