Egenskaper jag klarar mig utan

Publicerat 2014-06-10 kl. 21:50:33 av Isabel Håkansson
Kompisar, bästisar, bättre vänner, bekanta.. jag är sjukt kräsen. Lär mer än gärna känna nytt folk, men i början är jag på min vakt alltså. Är det nån jag bara vart med 2-3 gånger och hon/han börjar snacka skit så backar jag av direkt, blir FETT osäker och känner direkt att han/hon inte är nån att ha.
 
Egenskaper jag klarar mig utan, kompismässigt:
♥ Folk som snappar upp småsaker och omvandlar det till nånting man kan snacka om bakom ens rygg, EUW med betoning på EUW. Där snackar vi nolife x100.
 
♥ Vänner som bara tar och aldrig ger nånting tillbaks. Som kommer in i ens liv för 1 anledning - ta, ta, ta. Få ta del av saker som dem kanske i vanliga fall inte får ta del av, kanske lär känna mina vänner, får rida mina hästar etc. Har alltför många sånna människor i mitt liv och dem måste bort.
 
♥ Vänner som ser ner på en. Kan man kalla dem vänner ens? Ni vet dem som fnyser och fnissar åt ens drömmar och mål, när man säger att man gillar den eller den killen, vill ha det eller det betyget, DEM såkallade "vännerna".
Varför? VARFÖR?

Under en lång period nu, när mitt liv gått som i en bergodalbana, upp & ner, så har jag verkligen insett vilka som är mina äkta v.s oäkta vänner. Jag har sett igenom folk på ett helt annat sätt än innan och japp, här står jag idag. Vänner.. shit det är komplicerat. 
 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback