25 Juni 2014

Publicerat 2014-06-25 kl. 10:37:58 av Isabel Håkansson
Kom ihåg den morgonen, var så himla glad.. hemligt*
Morning readers! Hur är läget med er idag? Hos mig är det bra, solen lyser över Stockholm (det kan vända rätt fort dock..) och jag mår bra. Med musik i lurarna och ett stort glas apelsinjuice startar jag denna förhoppningsvis grymma dag! Idag åker vi eventuellt till Täby Centrum dagen i ära, hope so! 
 
En annan sak som händer idag är att det skickas ett paket hem till mig med saker ifrån roligaprylar.se. Nya sponsorer - check √ Vad som ligger i paketet är jag inte jättesäker på ännu, men det återstår att se. Jag och min syster startade ett samarbete ihop med roligaprylar.se och troligtvis fler företag, igår. Det är rätt häftigt igentligen, hur statistikens-siffror kan ge så mycket "power" och makt genom att bara finnas till. Jag vill dethär, jag vill blogga och socialisera mig med människor online. Genom min blogg. 
 
Vilket inlägg dethär blev.. är det nånting jag är bra på så är det att dagdrömma, komma av tråden och flyta iväg heeelt i andra tankar, but thats me. Hoppas ni får en grym dag, jag kilckar mig in här senare & ni med, deal? 
Publicerat i Allmänt,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback