Världens mest positiva ponny

Publicerat 2014-07-07 kl. 19:35:00 av Isabel Håkansson
Idag red jag shettis på första gången sen läääänge tillbaka. Min syster är på mini-semester i Norrland tillsammans med mormor & morfar, så idag red jag Philip för omväxlingensskull endast. Philip måste verkligen vara världens gladaste lilla filur på 4 ben som nästan alltid trippar in ifrån hagen med öronen spetsade framåt, står i stallgången som ett ljus med glittrande ögon och njuter av att få bli borstad och är alltid positiv till allt varesig de gäller cykelturer, promenader, ridning, tömkörning, att bada, körning eller whatever - världens mesta och bästa häst!
 
Idag så gnäggade Philip till och med när jag kom med sadeln, ni vet en såndär låg och gosig gnäggning som hästarna ger ifrån sig när dem är lyckliga! Tror gosen har saknat ridningen, nästan en vecka sen han reds sist!  Red 20 minuter i alla gångarter, ut. Det var nästan 30+ grader så det kändes bäst att hålla passat lagom långt.
 
Han var jätteduktig hursom, inga protester utan bara full fart framåt. Sanden yrde runt oss när vi galopperade ;) En lyckad ridtur med världens gosigaste lilla häst, tycker om honom så mycket ♥
Publicerat i Philips ridbok,

Kommentarer
Postat av: Jonna

asså fy vilken gooos!!

2014-07-07 @ 23:41:32
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback